Kontakt os: 20 74 50 52

Spinderiet

Bomuldsgade 4, 2500 København

Efterårsferien 2019 fra 14. okt. til 20. okt.

Gratis cirkus i efterårsferien

I hele efterårsferien inviterer Spinderiet til VinterCirkus i børnehøjde. – og det er ganske gratis!

Cirkus Mascot kommer igen og stiller op på centertorvet til fest og farver og spiller fra mandag til fredag kl. 11.00, 13.00 og 15.00 & weekenden kl. 11.00 og kl. 13.00.

I cirkusmanegen kan både børn og voksne glæde sig til at opleve Danmarks største hundeshow med cirkusdirektør Marianne og hendes 10 dejlige vovser. Sammen viser de en masse sjove hundetricks og hvorfor hunden ER og BLIVER menneskets bedste ven. Den store tandbørste bliver fundet frem for at minde publikum om vigtigheden af at passe godt på sine tænder, men at det ikke er helt let, når man er lidt af en klovn. Akrobaten Tatyana tager sine mange hulahopringe med under armen og demonstrerer at man via mange års øvelse kan gå fra bare 1 hulahopring om livet til at holde over 20 stk. i gang på én gang! Og så bliver det noget af en ’suppedas’ når Juliya og klovnen Gulio finder kokkehuer og forklæder frem og i fællesskab skal forsøge at blive enige om hvad cirkus-menuen skal byde på.

Forestillingen foregår på centertorvet og har en varighed på ca. 35 min. Både før og efter forestillingen kan der bl.a. købes lune popcorn og flotte ballondyr.

”Det er en fornøjelse at vi i efterårsferien skal lave VinterCirkus i Spinderiet. Centeret har en rigtig hyggelig atmosfære som vi glæder os til igen at bidrage til. Spinderiets kunder tog så godt imod vores forestilling i 2018, så det håber vi naturligvis også er tilfældet i år!” fortæller Daniel Deleuran der er cirkusdirektør og sprechstallmeister i Cirkus Mascot. ”Faktisk var det første gang at Cirkus Mascot nogensinde har lavet forestillinger i København. Om sommeren rejser vi rundt i det meste af Danmark med et telt til 270 mennesker, 30 cirkusvogne og flere dyr og artister. Men aldrig har vi spillet i Hovedstaden, heller ikke med vores VinterCirkus. Så det er bestemt med til at gøre det ekstra specielt at optræde i Spinderiet.” slutter Daniel Deleuran.

Praktisk information:

  • Cirkus Mascot’s VinterCirkus på centertorvet i Spinderiet, Bomuldsgade 4, 2500 Valby
  • Fra mandag d. 14. okt. til søndag d. 20. okt.
  • Man–Fre kl. 11.00, 13.00 & 15.00 | Lør-Søn kl. 11.00 & 13.00
  • Se mere om Spinderiet på: https://spinderiet.dk

Artister & Dyr

Her kan du se de medvirkende i Cirkus Mascot's VinterCirkus 2019

Galleri

Her kan du se billederne fra efterårsferien 2018

Har du spørgsmål?

Ring til os på:

Telefontid man-fre fra kl. 08.00 til 16.00
Eller skriv til:
Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer
Shopping Basket