• Opdatering i forhold til COVID-19: 25/03/2020

Turnéen udsættes foreløbig

Regeringens tiltag forlænges..

Da regeringen har forlænget alle tiltag i forhold til COVID-19 frem til d. 12. april, er vi nød til at udsætte vores premiere og turné. Vi kan ikke komme med nye datoer her og nu, vi bliver nød til vente lidt og at se situationen og tiden an. Alle reservationer slettes derfor og købte billetter refunderes snarest.

Vi håber at I vil holde jer opdateret her på vores website og evt. på vores Facebook-side for at se, når vi bliver klar med nye datoer – forhåbentlig inden alt for længe!

Ha’ det godt indtil da og pas godt på jer selv og hinanden!

Vi rykker turnéen

Ny premieredato d. 22. april

På baggrund af regeringens nye tiltag i forhold til COVID-19, rykker vi premieren på vores nye cirkusforestilling og den kommende Danmarksturné frem til d. 22. APRIL!!
– Vi håber og krydser alt hvad vi kan, for at situationen til den tid vil være en ganske anden.

Følg med her på vores website hvor vi vender tilbage snarest med en opdateret turnéplan! 
Du kan også holde dig opdateret via Facebook, hvor vi løbende deler indhold som konkurrencer og små teasers for de cirkusnumre og artister som vi glæder os til – for fuld udblæsning – at præsentere jer for i løbet af sommeren.

Til jer som allerede har købt billetter til vores første forestillinger via vores website, i får naturligvis jeres penge refunderet. Det samme gælder for jer, som har købt billetter i jeres lokale dagligvareforretning, I skal blot henvende jer i butikken.

Et sikkert cirkus

Info om coronavirus og jeres besøg i vores cirkus.

Hos Cirkus Mascot følger vi selvsagt udviklingen i forhold til COVID 19 nøje og overholder ALLE gældende retningslinjer. Vores telt har kapacitet til 270 publikummer, og da vi i sæsonen 2019 ofte spillede for et fyldt telt, har vi i år besluttet, at vi nedsætter antallet af udbudte billetter med 15 procent for at skabe bedre plads mellem publikum. Vi har også besluttet, at ingen artister, som der ellers er tradition for, tager publikum med i manegen. Gulio smiler bredt og vinker varmt til alle, men han giver ikke high-fives eller krammere, som situationen er. Vi sørger selvfølgelig også for, at der er håndsprit tilgængeligt centrale steder i teltet og på alle toiletter. Personalet i vores salgsboder bærer handsker.

Her kan du se en hvordan cirkusteltet er indrettet. For at skabe mere plads publikum imellem nedsætter vi antallet af udbudte billetter med 15 procent.