Kontakt os: 20 74 50 52

Toyota Nykøbing M.

Fruevej 30-32, 7900 Nykøbing Mors

Gratis cirkus hos MTH Biler

Toyota i Nykøbing inviterer til familiemesse og VinterCirkus i børnehøjde – og det er ganske gratis!

Cirkus Mascot kommer og stiller op til fest og farver i anledning af årets familiemesse, og spiller forestilling kl. 11.30 og kl. 14.00.

I cirkusmanegen kan både børn og voksne glæde sig til at opleve Danmarks største hundeshow med cirkusdirektør Marianne og hendes 10 dejlige vovser. Sammen viser de en masse sjove hundetricks og hvorfor hunden ER og BLIVER menneskets bedste ven. Den store tandbørste bliver fundet frem for at minde publikum om vigtigheden af at passe godt på sine tænder, men at det ikke er helt let, når man er lidt af en klovn. Akrobaten Tatyana tager sine mange hulahopringe med under armen og demonstrerer at man via mange års øvelse kan gå fra bare 1 hulahopring om livet til at holde over 20 stk. i gang på én gang! Og så bliver det noget af en ’suppedas’ når Juliya og klovnen Gulio finder kokkehuer og forklæder frem og i fællesskab skal forsøge at blive enige om hvad cirkus-menuen skal byde på.

Forestillingen foregår indendørs hos Toyota og har en varighed på ca. 30 min.

– MTH Bilers årligt tilbagevendende familiemesse er et skønt arrangement, som vi glæder os til igen til at bidrage til, fortæller Daniel Deleuran der er cirkusdirektør og sprechstallmeister i Cirkus Mascot. Faktisk er det årets første 2 cirkusforestillinger vi spiller hos Toyota Nykøbing Mors, så det bliver dejligt at komme i gang igen, slutter Daniel Deleuran og ser frem til skyde børnenes vinterferie i gang hos MTHBiler.

Praktisk information:

Artister & Dyr

Her kan du se de medvirkende i Cirkus Mascot's VinterCirkus 2020

Galleri

Her kan du se billederne fra forestillingen

Foto: Jacob B. Leitisstein

Har du spørgsmål?

Ring til os på:

Telefontid man-fre fra kl. 08.00 til 16.00
Eller skriv til:
Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer
Shopping Basket