Kontakt os: 20 74 50 52

Aalborg Storcenter

Hobrovej 452, 9200 Aalborg

Gratis cirkus i vinterferien

I hele vinterferien inviterer Aalborg Storcenter til VinterCirkus i børnehøjde. – og det er ganske gratis!

Cirkus Mascot kommer traditionen tro og stiller op på centertorvet til fest og farver og spiller fra mandag til fredag kl. 11.00, 13.00 og 15.00 & weekenden kl. 11.00 og kl. 13.00.

I cirkusmanegen kan både børn og voksne glæde sig til at opleve Danmarks største hundeshow med cirkusdirektør Marianne og hendes 10 dejlige vovser. Sammen viser de en masse sjove hundetricks og hvorfor hunden ER og BLIVER menneskets bedste ven. Den store tandbørste bliver fundet frem for at minde publikum om vigtigheden af at passe godt på sine tænder, men at det ikke er helt let, når man er lidt af en klovn. Akrobaten Tatyana tager sine mange hulahopringe med under armen og demonstrerer at man via mange års øvelse kan gå fra bare 1 hulahopring om livet til at holde over 20 stk. i gang på én gang! Og så bliver det noget af en ’suppedas’ når Juliya og klovnen Gulio finder kokkehuer og forklæder frem og i fællesskab skal forsøge at blive enige om hvad cirkus-menuen skal byde på.

Forestillingen foregår på centertorvet og har en varighed på ca. 30 min. Både før og efter forestillingen kan der bl.a. købes lune popcorn og flotte ballondyr.

Vi ser meget frem til igen at møde alle Aalborg Storcenters cirkusglade kunder på centertorvet i uge 8, fortæller Daniel Deleuran der er cirkusdirektør og sprechstallmeister i Cirkus Mascot. Vores VinterCirkus har være en fast tradition i børnenes vinterferie i rigtig mange år. Centrets kunder tager altid virkelig godt imod vores forestillinger og der altid en kanon god stemning. For os er besøget i Aalborg Storcenter lidt en slags ”spark” ud af vinterhiet, da det er nogle af årets allerførste cirkusforestillinger. Det vidner om at foråret snart er på vej og at vi inden længe tager hele cirkus med på landevejen, for at kører Danmark tynd endnu en gang. I år løber vores turné fra d 25. marts til d. 20. september, slutter Daniel Deleuran og ser frem til endnu et besøg i Nordjyllands største shoppingcenter.

Praktisk information:

  • Cirkus Mascot’s VinterCirkus på centertorvet i Aalborg Storcenter, Hobrovej 452, 9200 Aalborg
  • Fra mandag d. 17. feb. til søndag d. 23. feb.
  • Man–Fre kl. 11.00, 13.00 & 15.00 | Lør-Søn kl. 11.00 & 13.00
  • Se mere om Aalborg Storcenter på: https://astc.dk

Artister & Dyr

Her kan du se de medvirkende i Cirkus Mascot's VinterCirkus 2020

Har du spørgsmål?

Ring til os på:

Telefontid man-fre fra kl. 08.00 til 16.00
Eller skriv til:
Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer
Shopping Basket